Biologische basics Amsterdam

Biologische Basics Amsterdam

Biologische basics Amsterdam.

Biologische basics in Amsterdam is een goede oplossing voor de toekomst. Een goede basis begint bij jezelf zeggen ze wel eens. Maar hoe leg je deze basis? En waar let je dan op als het gaat om biologische basics?

Biologische kleding in Amsterdam is een belangrijke stap in de goede richting, alleen waar let je nou op en welke keurmerken zijn er nou eigenlijk? Als eerste kijk je naar de keurmerken zoals het GOTS (Global Organic Textile Standard) keurmerk. Het GOTS keurmerk garandeert dat jouw favoriete t-shirt of hoodie gemaakt wordt van katoen van biologische afsprong.

Kijk ook eens naar keurmerken als FairWear, Organic Content Standard en naar de kleuring van je items.

Duurzame basics in Amsterdam zijn binnen handbereik, het enige wat er nog scheelt is de omschakeling in ons gedrag. Laten we die vandaag om toveren naar gedrag waar duurzame kleding gepaard gaan met het zijn van biologische kleding.

Duurzame basics Amsterdam

Duurzame basics.

Nu je een gedeelte van de keurmerken weet is het alleen nog aan jouw de taak om te kiezen voor duurzame basics in Amsterdam dan voor de niet duurzame kleding. Het zal eerst even wennen zijn, maar zeker niet onmogelijk.

Begin eens met kijken naar de keurmerken in het label van je favoriete items en kijk ook eens verder op de website. Zo kom je te weten of het bedrijf waar je jouw items vandaan tovert, daadwerkelijk bezig is met duurzaamheid.

Waar het eigenlijk op neer komt is dat je bewuster om zal moeten gaan met het kopen van je biologische kleding in Amsterdam. De plant groeit niet aan een gebouw. Het legt namelijk een hele reis af voordat het eindelijk in jouw kledingkast terecht komt.

Bewustzijn is de eerste stap, nu is het belangrijk om deze bewustzijn toe te gaan passen en met z’n alleen die grote stap in de goede richting te zetten.