Biologische Basics Utrecht

Biologische basics Utrecht

Biologische basics Utrecht.

Biologische basics in Utrecht waar kan je ze vinden? Er zijn slechts een paar plaatsen waar je eerlijk geproduceerde organische basics kan vinden. Waarom is het zo moeilijk om goede kledingstukken te vinden die gemaakt zijn van betere materialen? Moet biologisch of duurzaam niet altijd de standaard zijn?

Voor alle biologische mensen die in de prachtige stad Utrecht wonen, zeg nee tegen fast fashion en denk duurzaam na. De enige manier om de nieuwe standaard te bereiken is met jou.

Eerst, was er geen plek om ze te vinden, maar nu wel. Als jij de sustainable persoon bent die wij zoeken. Wacht niet langer en begin met het realiseren van het nieuwe biologische standaard.

Duurzame Basics

Duurzame basics.

De toekomst is angstaanjagend dichtbij. Een duurzame toekomst met mensen die ‘sustainability’ als topic altijd bovenaan hun lijstje hebben staan. Weet wat je koopt en ben zuinig met wat je hebt.

Echte duurzame basics zijn moeilijk te vinden. Grote bedrijven beweren dat hun kleding milieuvriendelijk is of alleen vervaardigd in de beste omstandigheden. Kijk eens wanneer je iets koopt naar de keurmerken.

Bijvoorbeeld het GOTS (Global Organic Textile Standard) keurmerk. Ook het OEKO-TEX Standaard 100 keurmerk wordt erg gewaardeerd binnen de textiel industrie en de duurzame consument. Lees je wat meer in voordat je dat nieuwe kledingstuk wegplukt van het rek, er worden namelijk zoveel stappen gemaakt voordat het bij jou in je kledingkast ligt.

Woon je in een andere stad? Vind ook jouw favoriete duurzame basics in Amsterdam!