Biologische kleding Amsterdam

Biologische Kleding Amsterdam

Biologische kleding Amsterdam.

Biologische kleding in Amsterdam is een grote stap in de goede richting. Maar waar moet je beginnen met al die grote kledingmerken van vandaag de dag?

Word je niet constant beïnvloed door de grote hoeveelheid marketing die zij inzetten om jou toch dat ene shirt te laten kopen.

Stop met je zo te laten verleiden en ga eens opzoek naar de diverse keurmerken die er op de markt zijn. Neem bijvoorbeeld GOTS (Global Organic Textile Standard). Dit keurmerk staat niet alleen garant dat jou favoriete biologische kleding gemaakt is van biologisch, ook wel organisch katoen. Maar ook dat het op een eerlijke manier verkregen is uit het land van herkomst.

Een oproep aan iedereen die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft, ga hier nu echt mee aan de slag. Want hoe eerder we over kunnen stappen op duurzame kleding, hoe beter.

Duurzame Kleding

Duurzame kleding.

Van duurzame kleding in Amsterdam wordt toch iedereen blij? Als je het aan ons vraagt in ieder geval wel. Het geeft je een gevoel van trots en waardering aan iedereen die heeft bijgedragen aan de productie van jou duurzame basics.

Naast duurzame kleding in Amsterdam, kan je ook genieten van dezelfde duurzame kleding in Utrecht. Er zal een grote verandering in het koopgedrag van de consument moeten komen om een totale duurzame kleding productie poten te zetten.

Rome is natuurlijk ook niet in één dag gesticht, daarom zal het een pittige klus worden om deze omschakeling in ieders koopgedrag te implementeren. Alleen gelukkig als we het met zijn allen doen, kunnen we deze omschakeling snel teweeg brengen.