Duurzaamheid

Duurzaamheid

Duurzaamheid.

Duurzaamheid is een heel belangrijk onderwerp. We hebben onze mening altijd klaar tegenover andere personen, bedrijven of overheden of zij wel -of niet duurzaam zijn. Daarnaast is het ook een moeilijk onderwerp dat ons allemaal aangaat. Daarom is het tijd voor ons allemaal om van oude gewoonten af te stappen en nieuwe de nieuwe standaard te creëren.

Indra (22 jaar) zei:
Als ik aan duurzaamheid denk, denk ik aan het zo min mogelijk uitputten van de aarde. Daarbij ook producten te maken die de aarde zo min mogelijk beschadigen en langer meegaan.

We hebben allemaal onze mening klaar en weten hoe het moet. Maar waarom houden we dan vast aan de fast fashion-industrie? Moeten we ze niet gewoon meer belasting laten betalen over producten die niet op een duurzame manier zijn gemaakt, of ze zelfs boycotten?

Het is geen gemakkelijke strijd, dat weten we. Maar onthoudt het volgende; Er is maar één manier om een betere toekomst voor de volgende generatie te realiseren en dat begint bij jou. Dus MINDER = MEER.

Gots Logo

Duurzame Fashion.

Duurzame kleding in Utrecht is trending. Er zijn veel kleine modewinkels die je goede kledingstukken aanbieden voor een eerlijke prijs. Sommige bieden je zelfs 100% duurzame kleding. Utrecht is een stad met kansen voor mensen die geven om het milieu.

Indra (22 jaar) zei ook:
Bij Organic People krijg ik een positief gevoel, het gevoel dat je iets goeds doet voor de wereld. Dit komt doordat je in dit geval niet gaat voor fast fashion zoals H&M of Bershka, maar kiest voor producten die goed geproduceerd zijn en lang meegaan. Dat geeft automatisch een beter gevoel als je zo’n kledingstuk draagt.

We weten allemaal dat we minder kleding kunnen hebben en we weten allemaal dat we niet elke maand een nieuwe item nodig hebben. Waarom doen we het nog steeds en blijven we klagen over dit onderwerp? Je kunt vandaag beginnen met het realiseren van de nieuwe standaard, het enige wat je hoeft te doen is het niet te proberen, maar het te doen.