Duurzame Basics Utrecht

Duurzame basics Utrecht

Duurzame Basics Utrecht.

Duurzame basics in Utrecht zouden de beste optie zijn om de enorme vraag en aanbod in de textielindustrie terug te brengen naar een gezond niveau. De gemiddelde Utrechter denkt graag na over duurzame manieren om de nieuwe norm te realiseren.

Biologische basics in Utrecht zijn moeilijk te vinden. Je zou bijvoorbeeld naar het centrum van Utrecht kunnen gaan, om daar je duurzame basics te vinden. Alleen waarom je huis verlaten als je je duurzame kleding ook met de fiets groen bij je thuis zou kunnen laten bezorgen?

De toekomst van duurzame kleding is dichterbij dan ooit en om dit proces in stroomversnelling te laten gaan, begint de eerste stap toch echt bij jezelf.

Gots Logo

Organic Basics.

Biologische kleding in Utrecht is de beste manier om het hogere doel te realiseren. Wat we bedoelen met het hogere doel? We leven in een fast fashion economie. We kopen wat we willen en denken niet eens na over de oorsprong.

De oorsprong van onze basic kleding ligt in derdewereldlanden. Waar lage lonen en werktijden die bijna het dubbele zijn van onze normale werktijden, de norm is. Het is verschrikkelijk om kleding te dragen die wordt gemaakt door kinderen of wordt gemaakt wetende dat de mensen die het echt verdienen meer geld zouden moeten verdienen.

We verplichten je bijna om de grote merken te boycotten. Om de nieuwe standaard te creƫren. Het is niet zo moeilijk om tegen ze te vechten, doe het gewoon.