Duurzame kleding Groningen

Duurzame Kleding Groningen

Duurzame kleding Groningen.

Duurzame kleding in Groningen is nodig om de grote hoeveelheid kleding terug te brengen naar een gezonde stroom van fabriceren. Want heb je wel echt vijf witte T-shirts nodig? Of zoveel topjes? Wellicht niet! Alleen waar moet je dan op letten wanneer je kiest voor de duurzame optie?

Allereerst kijk eens naar de diverse keurmerken zoals: GOTS (Global Organic Textile Standard) of OEKO-TEX 100 standaard. Er zijn diverse keurmerken die jouw de garantie geven dat de items op een eerlijke manier verkregen zijn of dat de producten niet met chemicaliën worden besproeit. Genoeg om je in te verdiepen en ook nog eens broodnodig om deze keurmerken te omarmen.

Duurzame kleding gaat jouw leven veranderen en daarbij ook jouw kijk op de wereld van morgen. Wacht niet langer met te kiezen voor de duurzame optie.

Biologische kleding

Biologisch katoen.

Biologisch katoen in tegenstelling tot normaal katoen is een stap in de goede richting. Dit zal in Nederland in 2050 de nieuwe standaard zijn. Alleen waarom wachten wanneer we dit nu al met z’n allen kunnen creëren.

Zet vandaag nog de stap en geef de grote fashion industrie een duw in de goede richting. Biologische kleding is dé stap die nu de koers gaat bepalen.

Ook kun je genieten van duurzame kleding in Nijmegen, Amsterdam en Utrecht.