Duurzame kleding Nijmegen

Duurzame Kleding Nijmegen

Duurzame kleding Nijmegen.

Duurzame kleding in Nijmegen is een grote stap in de goede richting. Als meest bewuste stad van Nederland verwacht je natuurlijk dat de kleding die je koopt in je favoriete winkel gemaakt is op een duurzame manier. Maar is dat wel zo?

Duurzame kleding kan je herkennen aan verschillende keurmerken zoals: GOTS of Fairwear. Deze keurmerken geven jouw de garantie dat je favoriete item op een eerlijke manier verkregen is en gemaakt wordt op een ethische manier.

Bedenk vooral voordat je een item aanschaft waar komt het vandaan? Wie maakt mijn producten? En wordt het van bijvoorbeeld biologisch katoen, tencel of bamboo gemaakt.

Duurzame basics Nijmegen

Duurzame basics in Nederland.

Duurzame basics zijn de basis van jouw outfit. Leg deze basis dan ook zorgvuldig en bewust aan! Kijk dus naar de keurmerken en stel jezelf de vraag of dit daadwerkelijk een duurzame optie is.

Duurzame basics in Amsterdam en Utrecht zijn al de nieuwe standaard aan het worden. Blijft Nijmegen achter of haakt de bewustste stad van Nederland aan? Want het is nu tijd om verandering teweeg te brengen in de wereld van de kledingindustrie.

Laten we samen de nieuwe standaard creƫren, daar gaan we de strijd mee kunnen winnen. Met daarbij de bedrijven sneller stimuleren om alleen voor de duurzame optie te gaan.