Duurzame kleding Utrecht

Duurzame Kleding

Duurzame kleding Utrecht.

Duurzame kleding in Utrecht moet de nieuwe standaard worden. In plaats van dat het de nieuwe standaard aan het worden is, zijn alle grote bedrijven aan het concurreren met elkaar. Waarom zouden ze dat doen? Hoogstwaarschijnlijk vanwege de grote hoeveelheid geld die ze uiteindelijk kunnen verdienen.

Eerlijke en duurzame kleding voor iedereen dat zou de nieuwe standaard moeten zijn. Geen gelul, geen vingerwijzen. Vol op transparantie.

Organic People levert alleen de beste basics in Utrecht. Je organische en sustainable kleding wordt tot aan de deurmat groen bezorgd. Dit gaat gepaard met persoonlijk advies en een gezonde dosis eerlijkheid.

Wij geloven in een duurzame toekomst voor de volgende generatie. Binnenkort zul je zien dat er geen weg terug is. Omdat we samen de nieuwe standaard aan het creëren zijn.

Over samen de nieuwe standaard gesproken. Bekijk onze gloednieuwe biologische basics eens!

Al onze duurzame kleding wordt groen aan de voordeur geleverd. Je kan alleen de duurzame basics kopen als je in de prachtige stad van Utrecht woont.

Biologische basics Utrecht

Biologische basics.

Al onze kleding komt uit een grote fabriek. Veel mensen weten ook niet waar het vandaan komt. Is het gemaakt in China, Turkije of Bangladesh? We weten het niet. Het is verschrikkelijk. Veel mensen denken dat hun kleding kwam uit een winkel … Op de een of andere manier is het dat wel. Maar NEE. Bijna al onze kleding is gemaakt door mensen in derde wereld landen. Met lage lonen en verschrikkelijke werkomgevingen.

Als we tegen jou zouden zeggen: werk 14 uur voor €1,50 per dag! Zou je dat doen? NEE natuurlijk niet.

Dus weet wat je koopt en make it last. Koop je organic basics zorgvuldig en zorg ervoor dat je zorgt voor het milieu. Koop niet om te kopen, koop alleen duurzame kleding in Utrecht.