Duurzame kleding

Duurzame Kleding

Duurzame kleding.

Duurzame kleding kopen? Je vraag je vast wel eens af: hoe kom ik aan duurzame kleding? en waar kan ik het vinden? Organic people geeft je de kans om je zoektocht te staken en niet verder te zoeken.

Heb je wel eens overwogen wat duurzame kleding kan beteken voor jou levensstijl? Zoals wij het zien is als volgt; het betekent dat je niet eindeloos kleding blijft kopen bij grote merken die elke maand een nieuwe collectie uitbrengen, daarnaast rekening houdt met de bezorging van je favoriete kleding (voetprint), tot slot je kledingstukken laten recyclen of zelfs weer upcyclen.

Ook werkt doorgeven aan je kinderen, ooms, tantes of andere. Ga eens bij jezelf na hoeveel basics jij in je kledingkast hebt liggen. En dan vervolgens hoeveel je ervan daadwerkelijk gebruikt, dat zijn er belachelijk weinig.

Conclusie over sustainable kleding, je hebt niet zoveel nodig als de grote kleding merken je doen geloven. Ga weer terug naar de basis en koop alleen het gene wat je nodig hebt, plus van goede kwaliteit, zodat het ook veel langer mee gaat.

Gots Logo

Biologische kleding.

Voordat we kunnen overgaan op duurzame kleding, is het allereerst zaak om de productie van de items van biologische oorsprong te laten zijn.

Organic people stelt als harde eis dat biologische kleding de nieuwe standaard moet zijn. Om deze harde eis altijd te waarborgen werken wij alleen samen met de meest transparante bedrijven op het gebied van; kwaliteit, werkomstandigheden, lonen van de werknemers, kleuring van de items en openheid over elk ander aspect.

Transparantie is een belangrijk onderdeel in de strijd tegen de fast-fashion industrie van vandaag de dag, dus wacht niet langer met het zoeken naar niet duurzame items en zoek vandaag nog je favoriete duurzame item uit die jou de waardering gaat geven die jij verdiend.

Vind jouw biologische kleding in Amsterdam of Utrecht!