T-shirt

Het T-shirt.

Een T-shirt is gemaakt om in te relaxen. Wanneer wij denken aan een kledingstuk die oneindig gecombineerd kan worden is het wel het T-shirt. Verkrijgbaar in alle kleuren en maten, niemand die klaagt over de essential van ieders kledingkast. Hoe fijn zou het zijn als deze must-haves gemaakt zijn van 100% organisch katoen en van een zwaardere stofdikte waardoor je favoriete kledingstuk ook nog eens mooi valt wanneer je het draagt.

Biologische basics zijn in opkomst. Alleen toch is de wereldwijde productie van kleding die met biologisch katoen wordt gemaakt, helaas maar 1% van de totale kledingproductie. Laten we de trend zetten om geheel over te stappen naar duurzame kleding en daarmee een punt te zetten achter de belachelijke fast fashion industrie van vandaag de dag.

De essentiële voordelen.

GOTS gecertificeerd.

OEKO-TEX standaard 100.

PETA-Approved VEGAN.

Transparant tshirt

Transparantie.

Manufacturer / Dird Factory, Bangladesh.

Bij Organic People willen we dat jij je T-shirt draagt met de wetenschap dat wat je draagt gemaakt is in goede omstandigheden en met alleen de hoogste standaard volgens; Kwaliteit, minimale ecologische voetafdruk en volledige transparantie.


Transparante Prijs.

Stof / €7,00 – €10,00*

Labels / €2,00

Arbeid / 10,00

Transport / 0,50


Kosten / €22,50 (uitgaande van de hoogste prijs)


Prijs shirt 180 GSM / €27,00

Prijs shirt 220 GSM / €32,00

Prijs shirt 200 GSM oversized / €37,00


*De prijs van de stof verschilt per model van het T-shirt. Al de shirts zijn gemaakt van 100% GOTS certified katoen en ethisch geproduceerd in Bangladesh.